in

Verlichte grachten, een sfeervolle kerstmarkt en een uitdagende fotowedstrijd – Weekendtips van 16-17 december!14 december 2017, 10:00

Wat ga jij doen dit weekend? Laat het ons weten in een reactie!

Santa Run Alphen aan den Rijn

In Alphen aan den Rijn wordt dit jaar de Santa Run georganiseerd op zaterdag 15 december. Voor het goede doel gaan honderden kerstmannen, -vrouwen en -kinderen twee of vier kilometer rennen. Leg dit prachtige gezicht van alle Santa’s vast of doe natuurlijk zelf mee! Je opgeven kan via dit online formulier!

EddyK

Tentoonstelling Jeroen Oerlemans in Kunsthal

Het werk van persfotograaf Jeroen Oerlemans kenmerkt zich door een grote betrokkenheid bij de situaties die hij heeft vastgelegd, een groot gevoel voor esthetiek en een scherp oog voor compositie. Op 16 december wordt zijn tentoonstelling geopend in de Kunsthal, in Rotterdam. De beelden, waarmee Jeroen het belang van onafhankelijke berichtgeving probeerde te benadrukken, zijn tot en met 4 maart 2018 te bewonderen.

SingelSpark 2017 Leiden

Van 17 tot en met 30 december kleed Fields of Wonder de grachten van Leiden aan met lichtjes en kunstobjecten. Het thema van SingelSpark is Reflection Water, waarmee de kunstwerken refereren aan de reflectie op ons welbevinden. De route van licht zorgt voor een verbinding tussen het centrum en de wijken hier omheen. Ook zijn er feestelijke Kersttochten op zondag 17 december, waaraan je mee kan doen.

Martijnvandernat

Royal Christmas Fair Den Haag

In het centrum van Den Haag vindt van 15 tot en met 24 december de vierde editie van de Royal Christmas Fair plaats. Deze tiendaagse kerstmarkt heeft van alles te bieden, voor groot en klein. Er worden culturele activiteiten georganiseerd, er zullen voorstellingen te zien zijn en de enige echte Kerstman is aanwezig. Leuk om te fotograferen én te bezoeken!

Fotowedstrijd ‘Kerst in Oud Kampen’

Het grootste straattheater van Overijssel en omgeving zal ook dit jaar weer voor verrassende, grappige en fotogenieke acts zorgen. ‘Kerst in Oud Kampen‘ heeft voor dit jaar een fotowedstrijd uitgeschreven, waarin de deelnemer wordt uitgedaagd om het evenement in beeld te brengen naar eigen inzicht. Dit kan een portret zijn, maar ook een sfeerbeeld. De 18e editie van dit festival is op 16 en 17 december in de oude binnenstad van Kampen!

Bentink

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Urbexen in een verlaten ziekenhuis en sanatorium – Vlog Marcel Kerdijk

Top 10 mooiste macrofoto’s van 2017 op Zoom.nl