in

Nieuwe Zoom Academy cursus Landschap in Nederland online

24 juni 2020, 13:48

Heb jij hem al gezien? We hebben gisteren de nieuwe cursus Landschap in Nederland gelanceerd. Speciaal voor iedereen die dit jaar niet naar het buitenland op vakantie gaat, maar het wat dichter bij huis zoekt. En je zult zien: ons land heeft genoeg moois te bieden.

Wil je meer leren over landschapsfotografie in eigen land? Bekijk dan onze

Voor de beste landschapsfoto’s hoef je namelijk niet ver van huis! Het Nederlandse landschap is adembenemend mooi en gevarieerd. Zo vind je onder andere lange stranden, karakteristieke polders, prachtige bossen en glooiende heuvels vol paarse heide. En, ideaal binnen ons kleine landje: geen enkele locatie is écht ver weg.

Wij vertellen je in de cursus Landschap in Nederland (boek & online cursus) welke prachtige plekken je eens echt moet ontdekken én fotograferen. We gaan daarbij natuurlijk in op het fotograferen van waterrijke omgevingen, maar leren je ook de fijne kneepjes over landschapsfotografie rond de wadden, in de bossen en op de Nederlandse heuvels.

In deze interactieve cursus leer je aan de hand van tekst, video’s (die volgen binnenkort) en heel veel mooie voorbeeldfoto’s alles wat er te leren valt over landschapsfotografie in eigen land. Bestel je nu, dan krijg je het boek van 180 pagina’s dat bij deze cursus hoort rond 25 juli thuisbezorgd.

Foto: Frank Plaum

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

10 valkuilen in portretfotografie met modellen

Review Panasonic G100