in

Nieuwe versie Adobe Elements: Adobe Elements 2018


10 oktober 2017, 14:33

Voor wie al eens heeft gewerkt met Adobe Elements 16 en 17, weet dat het programma vele mogelijkheden biedt. Adobe Elements legt vooral de nadruk op het gemakkelijk organiseren, bewerken, creëren en delen van je foto’s en video’s. De Adobe Elements 2018 update focust nog meer op het organiseren van je beelden en het bewerken ervan.

Adobe Elements organizer 2018

Door verschillende geheugenfuncties wordt het nog eenvoudiger om je beelden te organiseren. Adobe Elements 2018 ordent automatisch je foto’s en kiest alvast de beste resultaten voor je uit gebaseerd op kwaliteit, gezichten, onderwerpen en meer. Ook biedt het programma een snelle zoekfunctie door tags aan je foto’s toe te voegen, zodat ze gemakkelijk terug te vinden zijn. Het bewerkingsprogramma beschikt over gezichts- en locatieherkenning, waardoor foto’s ook op die manier worden geordend en eveneens makkelijker terug te vinden zijn.

Het bewerken van je foto’s wordt vereenvoudigd door automatische bewerking. Maar, wat misschien nog veel interessanter is, zijn de optionele instructies die nu gegeven worden wanneer je een foto aan het bewerken bent. Adobe Elements 2018 neemt je stapsgewijs mee door het edit- en creatieproces, waardoor je gemakkelijk nieuwe bewerkingsopties kunt uitproberen. De bewerkingsinstructies geven onder andere uitleg over hoe je gemakkelijk achtergronden vervangt, hoe je verschillende overlay-effecten kunt toevoegen, hoe je dubbele belichtingen creëert, hoe je aquarellen maakt, en nog veel meer.

Adobe Photoshop Elements 2018

In Adobe Elements 2018 is ook het Photoshopproces versimpeld. Zo is het nu gemakkelijker om een snelle selectie te maken en zo een onderwerp uit te lichten, door simpelweg een lijn langs het onderwerp te trekken. Wanneer je portretfoto’s maakt, zal je vast eens meegemaakt hebben dat iemand op de foto zijn ogen dicht heeft. Adobe Elements lost dit probleem eenvoudig op door automatisch een foto met open ogen over de foto met dichte ogen heen te plakken. Nooit meer iemand met dichte ogen op een groepsfoto dus! Dit principe is ook toe te passen op de mond van een persoon, als deze bijvoorbeeld niet lacht.

Adobe Premiere Elements 2018

Als laatste heeft Adobe Elements ook verbeterde elementen voor de videoliefhebber toegevoegd. Niet zo’n vaste hand tijdens het filmen? Adobe Elements heeft een functie toegevoegd die de slechte, bewogen beelden eruit haalt en deze omzet naar de juiste kwaliteit, gebaseerd op goede beelden uit de video. Ook is het nu mogelijk om gemakkelijk foto’s te halen uit je videobeelden, zodat je geen enkel fotomoment hoeft te missen.

Adobe Elements 2018 is hier verkrijgbaar voor een prijs van €100,43.

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

11 tips voor macrofotografie met je smartphone

Ongewenste elementen verwijderen – Photoshop Quick Tip