in

Nieuw: Zoom.nl Forum, voor al je fotografie-vragen

Zoom.nl introduceert het Zoom.nl Forum. Een plek waar je andere fotografen kunt ontmoeten, vragen stellen en discussiëren over fotografie.

We presenteren iets nieuws: het Zoom.nl Forum. Op https://forum.zoom.nl vind je vanaf nu ons splinternieuwe forum. Een plek waar je terecht kunt om andere fotografen te ontmoeten en waar je je vragen kunt stellen over bijvoorbeeld de aanschaf van een objectief of de werking van een bepaalde camerafunctie.

Het forum bestaat uit een aantal subforums, die herken je aan het icoon voor de titel, zoals bijvoorbeeld Even voorstellen en het Zoom.nl café:

Binnen de subforums vind je de topics, een topic is eigenlijk gewoon een bericht of vraag. Als je bent ingelogd kun je zelf ook een topic starten in een subforum of je kunt reageren op een topic. Je kunt eenvoudig inloggen met je Zoom.nl-account.

Dit zijn bijvoorbeeld de topics in het subforum Zoom.nl Café:

We hebben een aantal subforums gemaakt zodat er voor alles een plekje is. We nemen er een aantal met je door:

Even voorstellen: In dit subforum kun je jezelf voorstellen en wat meer over jezelf vertellen. Deel ook vooral even je profiel op Zoom.nl. 

Zoom.nl Café: Dit subforum is de online stamkroeg voor fotografen, bedoeld om lekker te kletsen over van alles en nog wat, wat niet in de andere subforums past. 

Vraag en Antwoord: Hier kun je terecht als je echt een vraag hebt over iets waar je niet uitkomt en hulp van mede-fotografen wilt. Het beste antwoord kun je markeren, zodat anderen met dezelfde vraag snel ook het juiste antwoord krijgen.

Camera’s, Objectieven, Flitsers en accessoires, Statieven, Nabewerking: In een van deze subforums kun je praten en discussiëren over apparatuur en software. 

Gebruikersreviews: Heb je een camera of objectief grondig getest en heb je er een mening over? Dit is de plek om je eigen review te delen met anderen. 

Shout-outs: Op deze plek delen we de winnaars van de Challenges en delen we de Foto van de Week, gekozen door onze moderatoren.

Samen op pad: Op zoek naar een fotografie-maatje of weet jij een goede plek om te fotograferen? Of organiseer je zelf een Photowalk? Deel het hier. 

Evenementen en Exposities: Gaat jouw fotoclub een expositie houden? Of is er een evenement bij jou in de buurt? Post het hier!

Workshops van Zoomers: Organiseer jij zelf fotografie-workshops? Dan mag je die hier delen. Of misschien zoek je wel een workshop om deel te nemen.

Te koop aangeboden/gevraagd: In deze subforums kun je apparatuur aanbieden om te verkopen. Of misschien zoek je juist een unieke analoge camera, laat het dan ook weten. 

Video: Vragen over hoe je moet filmen met je systeemcamera of spiegelreflexcamera? Help elkaar in dit subforum.

Vragen aan Klantenservice, Zoom.nl magazine, Zoom.nl website of Zoom Academy: In dit subforum kun je al je vragen, opmerkingen en suggesties kwijt over onze producten. 


We zien je graag terug op ons forum! 


Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Dit waren de mooiste foto’s van december 2021!

Tips voor fotolocaties om vleermuizen te fotograferen