in

Nieuw: Cursus Macrofotografie op Zoom Academy


4 september 2018, 15:41

In de cursus Cursus Macrofotografie behandelen we alle aspecten die een macrofotograaf moet beheersen, zoals de basisinstellingen, de juiste apparatuur, sterke composities, perfecte scherpte, beeldverzorging en natuurlijk de nabewerking.

Het allerkleinste groots vastleggen. Levensgrote insecten en huizenhoge paddenstoelen. Dit is dé essentie van macrofotografie. Vaak ligt deze verrassende wereld aan je voeten, in je achtertuin of zelfs in huis. Dat maakt macrofotografie ontzettend leuk! Met de nieuwste Zoom Academy-cursus zorgen we ervoor dat jij de mooiste macrofoto’s maakt.

In deze cursus leer je:

* Leren wat macrofotografie precies is
* De juiste camera en een geschikt objectief voor macrofotografie uitzoeken
* Alles over accessoires en flitslicht begrijpen
* Basis-instellingen én macro-specifieke instellingen voor je camera
* Perfecte scherpte creëren
* De compositieregels op de beste manier toepassen
* Variatie in je onderwerpen aanbrengen en je onderwerpen zo goed mogelijk benaderen
* Het afwerken van je foto in de nabewerking, van belichting tot focus-stacking
* Geen vereiste kennis vooraf

Uitleg door een expert

Natuurfotograaf Jeroen Stel brengt je in een aantal video’s de fijne kneepjes van macrofotografie bij. Dat is nog niet alles… We zorgen ervoor dat je van A tot Z voorbereid bent, nog voordat je begint met fotograferen. We laten je zien welke instellingen je moet gebruiken, met welke macrolens je optimaal resultaat haalt en hoe je creatief kunt flitsen.

Inspirerende beelden

Je krijgt met de cursus macrofotografie de beschikking over waardevolle informatie. We inspireren je ook met schitterende beelden. Foto’s die jij straks ook kunt maken. Met behulp van informatie over de instellingen en extra uitleg kun je er na de cursus meteen mee aan de slag. Beginnende macrofotografen helpen we op weg, maar ook de ervaren fotograaf leert nieuwe dingen.

Fotografie Cursus Macrofotografie

De cursus macrofotografie helpt je verder. Via de onderstaande link schaf je direct de cursus aan en kun je binnen 10 minuten zelf aan de slag. Veel plezier!

Op pad met een expert

Natuurfotograaf en macro-expert Jeroen Stel legt je tijdens de cursus uit hoe je de beste macro’s maakt. Daarnaast krijg je uitleg in tekst en vragen en inspireren we je met de beste macro-foto’s.

Direct starten

Wil jij meer weten over deze cursus? Bekijk dan hier de inhoud van de Cursus Macrofotografie.

Wil jij meer weten over de fotocursussen van de Zoom Academy? Bekijk dan hier het cursusaanbod van de Zoom Academy.

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

7 tips voor beginnende dronefotografen

Nu ook voor Nikon – Samyang AF 14mm F2.8