in

Nieuw: Canon PowerShot SX730 HS


9 april 2017, 20:53

Canon heeft haar PowerShot SX-serie onder handen genomen, beginnend met het topmodel uit de serie. De nieuwste loot aan de stam heet PowerShot SX730 HS.

De nieuwe SX730 HS heeft net als zijn voorganger 40x zoom en een 20 megapixel backlit cmos-sensor. Ook de Digic 6 processor is overgenomen. De verschillen met zijn voorganger zitten hem in de details. Zo is de dichtstbijzijnde normale scherpstelafstand nu 2cm in plaats van 5cm en kun je het beeldscherm achterop nu kantelen. Handig voor rare opnamesituaties! Bovendien is er een mogelijkheid voor lange sluitertijden bijgekomen in de presets.

Nuttige features

Verder is deze nieuwe Canon volgestopt met nuttige features. Een intelligente 5-assige beeldstabilisatie, een razendsnelle AF en de mogelijkheid van 5,9 beelden per seconde continu zorgen ervoor dat je alle foto-omstandigheden aan kunt met deze nieuwe PowerShot. En wil je filmen in Full HD, dan kan dat uiteraard ook. Bluetooth zorgt ervoor dat je de gemaakte beelden snel kunt bekijken via je smartphone en ook het bedienen van de camera kan via je mobieltje. Of je plaatjes delen met de wereld via social media… De camera is wel iets zwaarder geworden, maar past nog steeds perfect in je jaszak. Een ideale compact voor op reis.

Prijs en beschikbaarheid

De Canon PowerShot SX730 HS kost € 409,99.
www.canon.nl

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

10 tips voor food fotografie – Foto’s om van te smullen!

Review: Samyang 20mm f/1.8 ED AS UMC