in

Meld je nu aan voor de Zoom Fotowalk in Haarlem23 januari 2020, 16:02

Een tweede editie van Zoom.nl’s FotoWalk staat weer voor de deur! Op zaterdag 8 februari organiseren we een FotoWalk door Haarlem. Meld je nu aan!

Afgelopen jaar hebben we in het voorjaar een Fotografen voor Elkaar FotoWalk georganiseerd op de Veluwe. Vanwege de positieve reacties gaan we weer een FotoWalk organiseren! Ditmaal in Haarlem op zaterdag 8 februari.

Pak je camera en ga mee op pad. Deze keer gaan we ’s avonds op pad in de binnenstad van Haarlem! Dat betekent: de sfeer van de stad fotograferen bij weinig licht. Een mooie uitdaging waarbij we elkaar kunnen helpen om de mooiste foto’s te maken.

Het wordt een FotoWalk van ongeveer een paar kilometer, uiteraard goed bereikbaar met OV én de auto.

Maar let op: er is beperkt plek.

Meld je nu aan!

Ga naar onze Facebook Groep ‘Fotografen voor Elkaar’ en word lid! Bovenaan de pagina staat onze oproep met de link naar het aanmeldformulier.

Je krijgt van ons een uitnodigingsmail met alle details als je bent geselecteerd in de aanmelding!


Foto: Arnoud78

Fotografen voor Elkaar – Facebookgroep voor fotografen
Of je nu beginnend fotograaf bent of al ver gevorderd: een plek om ervaringen met elkaar te delen kan heel handig zijn. Met de nieuwe Facebookgroep ‘Fotografen voor elkaar’ kun je onderling tips delen, vragen stellen, antwoorden geven en inspiratie opdoen.

Heb je een vraag over de camera-instellingen? Lightroom of Photoshop? Wil je met meerdere fotografen op pad om mooie foto’s te maken? De Facebookgroep ‘Fotografen voor elkaar’ is dé plek om je oproep te doen of vraag te stellen!

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Review: Nikon Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR

De 5 mooiste kustgebieden in Nederland om te fotograferen