in

Leer beter fotograferen met het Zoom Academy-abonnement

Als Zoomer weet jij allang dat je als fotograaf nooit bent uitgeleerd. Al is je basis nog zo degelijk, er zijn altijd wel vaardigheden die je kunt oppoetsen of technieken die je kunt verbeteren. En dat is gelukkig geen straf, want of je nu fotografeert voor je hobby of beroepsmatig: het blijft een heerlijke bezigheid waar je al je creativiteit in kwijt kunt!

Verschillende cursussen

Bij Zoom Academy – onderdeel van Zoom.nl – zijn we dan ook continu bezig om jou te helpen om je vaardigheden en technieken te blijven aanscherpen met nieuwe cursussen. Dat kan bijvoorbeeld gaan over camerabeheersing, huisdierenfotografie of de laatste versie van Adobe Lightroom. Of je volgt een van de nieuwste cursussen over fotograferen in de zomer, het gebruiken van presets of fotograferen op reis.

We staan als leerplatform direct in contact met een aantal professionele fotografen die hun sporen in het wereldje hebben verdiend en weten zodoende waar behoefte aan is. Ze delen hun ins en outs met jou, in tekst, foto en video.

Inmiddels hebben ruim 50.000 enthousiaste fotografen onze cursussen al gevolgd. En we zijn er trots op dat ons lesmateriaal gemiddeld met een 8,5 wordt beoordeeld (Kiyoh, juli 2022).

Zoom Academy-abonnement

Sinds kort kun je je ook abonneren op Zoom Academy, je hoeft dan niet meer per cursus apart te betalen. Voor een vast laag bedrag krijg je toegang tot de bestaande online cursussen van Zoom Academy (dat zijn er inmiddels al ruim zestig). We beloven je dat daar minimaal twaalf cursussen per jaar bij komen.

Ook ontvang je geregeld extraatjes in je mailbox, zoals handige presets voor in Lightroom om je eigen foto’s te bewerken, raw-bestanden met bewerkingsuitleg en nog meer.

Dankzij onze speciale feedback-webinars kun je als abonnee bovendien exclusief bij ons terecht met persoonlijke fotografie-struggles, zodat zelfs de lastigste tactieken geen geheimen meer voor je hebben!

Leren waar je wilt

Met de online cursussen van Zoom Academy kun je op jouw eigen tempo aan de slag met je favoriete onderwerpen, waar en wanneer je maar wilt. Onze lessen kun je immers prima volgen op een laptop, tablet of zelfs je smartphone. Dus ook tussendoor in de trein, terwijl je wacht op het vliegtuig of je bagage, of natuurlijk gewoon thuis op de bank. 


Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

QUIZ: Test jouw algemene kennis!

Nieuw: Canon RF 15-30mm en 24mm Macro