in

Het kan weer! – Bloeiende heide fotograferen23 augustus 2017, 13:38

Het moment is weer daar, de heide staat weer in bloei! Wij geven je daarom wat handige tips om de bloeiende heide te fotograferen!

Een mooie locatie voor bloeiende heide?

Bloeiende heide fotograferen kun je op een boel verschillende locaties doen. Vooral in het binnenland van Nederland zijn er verschillende grote vlaktes te vinden, maar ook in bijvoorbeeld Zeeland of op Texel kun je in de duingebieden heide tegenkomen. De meest populaire locaties met bloeiende heide zijn het Nationaal Park de Veluwezoom – De Posbank, het Nationaal Park Dwingelderveld, het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug en het Nationaal Park de Hoge Veluwe. Natuurlijk zijn er nog vele andere gebieden die je eens kunt bezoeken voor mooie heide. Bekijk bijvoorbeeld eens in een van onze andere artikelen voor nog meer bijzondere locaties waar je heide kunt fotograferen.

Foto door Brrt

Dronebeelden

Je kunt met je camera op stap gaan, maar er zijn ook nog andere manieren om dit spektakel vast te leggen. Nu de heide bij Hilversum aan het bloeien is besloot Vincent Engel bijvoorbeeld om het geheel van de week vast te leggen met zijn done.

Maandopdracht Augustus 2017: Bloeiende heide fotograferen

Zoals elke maand hebben we ook deze maand weer een maandopdracht waarmee je leuke prijzen kunt winnen. Aangezien de heide nu in bloei staat luid de opdracht van deze maand dan ook: Maak een unieke foto van de bloeiende heide! Stuur daarom deze week nog snel je mooiste foto’s in! De winnaar krijgt de officiële Zoom.nl waterfles! Kijk voor meer informatie over hoe je mee kunt doen op de pagina van de maandopdracht.

Foto door Spykerman

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

How it’s made – Op naar de sterren!

Nikon D850 aangekondigd – All in one