in

GoCanada Wildlife Challenge | Reisverslag Canada18 december 2018, 15:26

Voor de fotowedstrijd Wildlife was de hoofdprijs een wildlife-avontuur naar Canada verzorgt door GoCanada en Air Transat. Het verslag en de foto’s lees je in Zoom.nl magazine die nu in de winkel ligt. De video van de lezersreis met de wildlife-challenge zie je hier.

Verslag van de lezersreis van Zoom.nl in samenwerking met GoCanada en Air Transat.

Over GoCanada

GoCanada is hèt startpunt voor een bijzondere Canada-reis. Als echte Canada-liefhebbers vertellen ze graag meer over dit prachtige en indrukwekkende land! Je kunt er dan ook niet alleen terecht voor het boeken van verschillende reizen, maar ook voor algemene tips en tricks over het land zelf. Waar zitten de mooiste fotografielocaties? Welke camperverhuurder moet ik hebben? Wanneer en waar zie ik de Grizzlies, zonder dat ze op m´n schouder kunnen tikken? Waar is die rustieke camping aan dat meer? Allemaal vragen die GoCanada moeiteloos beantwoordt! Kijk op www.gocanada.nl voor meer informatie.

Over Air Transat

Je reis naar Canada begint bij Air Transat!
Air Transat is de nummer 1 vakantieluchtvaartmaatschappij van Canada. Het vliegt naar 60 bestemmingen in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en het Midden Oosten, biedt binnenlandse vluchten in Canada aan en vervoert jaarlijks ca. 4,5 miljoen passagiers. De maatschappij heeft Montreal als thuisbasis waar 3.000 personen werken.
Vanuit 26 steden in Europa (onder andere Amsterdam en Brussel) biedt Air Transat directe vluchten aan naar 5 bestemmingen in Canada: Toronto, Montreal, Quebec, Vancouver en Calgary.

Air Transat biedt 2 reisklassen aan boord: Club en Economy en in beide klassen betreft dit een all-inclusive product met bagage, maaltijd en entertainment.
Voor meer informatie bezoek www.airtransat.nl voor meer informatie.

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Resultaten expertuitdaging: spelen met bewegend licht

Expertuitdaging: low-key fotografie