in

Extra korting voor Zoomers: Cursusbundel Compositie voor € 34,95 | OP = OP3 mei 2019, 09:09

Speciaal voor fotografen die klaar zijn voor het echte werk hebben we iets bijzonders: het complete Cursusboek Compositie voor gevorderden van 180 pagina’s, samen met de volledige onlinecursus in Zoom Academy! Bestel hem nu voor € 34,95 in plaats van € 69,95! Dat is nog eens € 5 euro extra korting op de reguliere aanbieding. Maar pas op: deze korting is beperkt geldig!

Op de redactie van Zoom.nl krijgen we momenteel veel vragen binnen van mensen die onze aanbieding voor Compositie nét gemist hebben in verband met de meivakantie! Dat begrijpen we maar al te goed en dat willen we dan ook meteen rechtzetten: met de kortingscode ‘compositie’ kun je eenmalig gebruikmaken van het speciale aanbod dat we eerder gemaild hebben. Met de actiecode krijg je namelijk nog eens € 5,- korting op de aanbieding van € 39,95.

Maar let op: de voorraad voor deze actie is beperkt, dus wees er op tijd bij!

Hoe krijg je korting?

Klik op de onderstaande afbeelding en vul helemaal linksonder bij actiecode: ‘compositie’ in. Je ontvangt dan de bundel voor € 34,95 in plaats van € 69,95!

Compositieleer voor gevorderden

Stel, je staat met tien mensen op exact dezelfde locatie. Iedereen maakt een foto, maar slechts bij één persoon springt het resultaat eruit. Het is de foto die alle andere overklast – alsof hij is gemaakt onder totaal andere omstandigheden, op een moment dat de rest er niet bij was. Hoe dat kan? Het is in de meeste gevallen de compositie die dat verschil maakt. Wij leren je middels onze cursusbundel Compositie voor gevorderden hoe jij voortaan écht bijzondere foto’s maakt!

Maar de bundel gaat verder: beheers de eeuwenoude compositieleer tot in de puntjes, herken (en breek) de fotografieregels en leer daarnaast alles over standpunt, perspectief en het lijnenspel.

Bij de aanschaf van de bundel kun je direct aan de slag met de onlinecursus in Zoom Academy. De gids wordt omstreeks 24 mei bij je thuisbezorgd.

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Gebruik spotmeting voor perfecte festivalfoto’s -Twee belangrijke tips

Gulden Snede versus Regel van Derden – Welke moet je gebruiken?