in

Drie last-minute Sinterklaascadeaus waar je elke fotografieliefhebber blij mee maakt!


5 december 2017, 10:00

Je hebt nog maar een paar uur tot pakjesavond, wat geef je cadeau? Overweeg deze drie betaalbare cadeaus als je een fotografieliefhebber blij wilt maken!

Een digitaal fotolijstje

Wat heb je nu aan al die prachtige foto’s als je ze zelden bekijkt? Een digitaal fotolijstje biedt de perfecte uitkomst! Ze zijn er in allerlei vormen en maten, passen in ieder interieur en worden in aardig wat (camera)winkels verkocht. Ideaal zo vlak voor pakjesavond!

corvangriet

Winter-proof fotograferen

Stel zelf een leuk pakket samen om een fotograaf de winter door te helpen! Denk aan vingerloze handschoenen, een handige regenhoes voor camera en objectief, warme wollen sokken, pakjes silica korrels voor in de cameratas en een stevige windvaste paraplu om mee op pad te nemen. Zo heeft de betreffende fotograaf geen enkele reden meer om deze winter niet naar buiten te gaan!

fama01

Boeken vol inspiratie

Duik de dichtstbijzijnde boekwinkel in en verbaas je over de hoeveelheid aan prachtige fotografieboeken! Ze zijn voor iedere fotograaf de perfecte inspiratiebron en een mooie aanvulling op iedere koffietafel. Voor ieder type fotografie, van wildlife in Spitsbergen tot architectuur in Oezbekistan; er bestaat altijd wel een prachtig fotografieboek over.

leukkiekje

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

De basis van belichting corrigeren | Lightroom Quick Tip

Weekendtips – Kerstparade, Fototentoonstelling en Kerst in het Spoorwegmuseum!