in

Dit waren de mooiste foto’s van juli 2022!

Juli is alweer voorbij en we zijn nu dus officieel voorbij de helft van het jaar. Net zoals iedere maand, hebben we ons best gedaan om de 15 mooiste foto’s van de afgelopen maand te selecteren. Dat zijn er natuurlijk eigenlijk te weinig, want er zijn veel meer mooie foto’s geplaatst, maar het moet ergens ophouden. In dit artikel vertellen we je welke 15 foto’s onze selectie hebben gehaald.

Juli is een echte zomermaand en dat was te merken. De maand bestond uit hete dagen en heldere nachten. Nu de langste dag ook voorbij is, zijn de nachten weer wat donkerder, waardoor sterrenfotografie goed te doen was. Evenementen zijn weer in volle gang en vrijwel iedereen heeft weer een vakantie gepland in binnen- of buitenland. Meer dan genoeg redenen en mogelijkheden om met de camera op pad te gaan dus!

De mooiste foto’s van juli

Er zijn de afgelopen maand enorm veel mooie foto’s gemaakt. Iedere maand doen we ons best om daar 15 van de mooiste van uit te zoeken en dat hebben we ook deze maand weer gedaan. Het was een lastige opgave, want er waren veel meer mooie foto’s dan 15, maar het is ons gelukt. Bekijk de galerij hier, of door op de foto hieronder te klikken.

juli

Klik op de foto om naar de galerij te gaan


Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Fotografie dilemma: waar verkoop jij je foto’s?

Fotowedstrijd Reisfotografie – doe mee en win