in

Designkit Olympus PEN E-P5 en Olympus PEN E-PL614 augustus 2014, 14:00

De Olympus PEN E-P5 en de Olympus PEN E-PL6 (PEN Light) zijn al een tijdje uit en staan bekend om het mooie design. Om juist die designliefhebbers meer aan te spreken komen ze nu uit in een speciale Luxury Kit en Expression Kit.

Olympus PEN E-PL6

De Olympus PEN E-PL6 werd in 2013 geintroduceerd in Azië. Het was toen niet zeker of de opvolger van de Olympus PEN E-PL5 (review) ook naar Europa zou komen. Maar hij zal vanaf nu ook verkrijgbaar zijn in Nederland in de speciale Expression kit. In die kit zit uiteraard de Olympus PEN E-PL6 met daarbij met een FlashAir SD-kaart met wifi mogelijkheid en de uiterst compact verwisselbaar pancakezoomobjectief, de M.ZUIKO DIGITAL ED 14-42 mm F3.5-5.6 EZ. Met de meegeleverde FlashAir-wifikaart kun je snel foto’s en video’s overzetten naar je smartphone met de Olympus Image Share-app, om ze vervolgens moeiteloos te delen via sociale media. De kit is verkrijgbaar voor € 499,-.

Meer info over de Olympus PEN E-PL6 te vinden op www.olympus.nl

Olympus PEN E-P5

De Olympus PEN E-P5 is het topmodel in de PEN-reeks van Olympus en heeft onder andere dezelfde sensor en vijfassige beeldstabilisatie als zijn grote broer: de Olympus OM-D E-M5 (review). Naast die mooie binnenkant stond deze Olympus PEN E-P5 (review) ook bekend om zijn mooie buitenkant, die je erg deed denken aan de Olympus Pen F uit 1963. Om deze mooie buitenkant nog meer tot zijn recht te laten komen en natuurlijk de designliefhebber aan te spreken, brengt Olympus een speciale Luxury Kit uit. In deze nieuwe kit zit uiteraard de Olympus PEN E-P5 met het dunste verwisselbare pancakezoomobjectief (de M.ZUIKO DIGITAL ED 14-42 mm F3.5-5.6 EZ) en een bijpassende leren polsriem in zwart of wit. De verkoopprijs van deze kit is € 899,-.

Meer info over de Olympus PEN E-P5 op www.olympus.nl

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Workshop Paint.NET

Review: Sony Cyber-shot RX100 III