in

De leukste dingen voor op jouw verlanglijstje voor 5 december!2 december 2017, 15:05

Heb jij je lijstje voor Sinterklaas nog niet compleet? Dit zijn volgens Zoomers de leukste cadeaus om te vragen aan de Sint!

Camera’s

Fujifilm X-T2

Deze nieuwe Fujifilm systeemcamera is een hele verbetering op zijn voorganger. Het toestel is beter weerbestendig en heeft een 3D kantelbaar display. Ook beschikt de camera over een 4K filmfunctie, dus filmen naar die Sinterklaasavond!

Canon EOS 80D

Overstappen van een beginnerscamera naar een wat meer gevorderd model? Dan is de Canon EOS 80D een goede volgende stap! De 80D is een snelle camera met naast topprestaties in fotografie, ook uitgebreide filmmogelijkheden.

Semversluis

Objectieven

Canon 70-200 F2.8

Ben je een sport-, natuur- of portretfotograaf? Dan is dit objectief van Canon een perfecte aanvulling in je uitrusting! Dit objectief is populair door zijn zoombereik, de goede scherpte en de lichtsterkte met prachtige bokeh. Het is alleen wel een sinterklaascadeautje waar even voor gespaard moet worden!

Nikon AFS 105 VR

Je macrofotografie verbeteren? Dan helpt deze lens je daarbij! Dit objectief is ideaal om mee uit de hand te fotograferen met zijn tweede generatie vibratiereductie.

Een 50mm prime-objectief

Een 50mm prime-objectief mag eigenlijk niet ontbreken in de uitrusting van een fotograaf. Je kunt een 50mm lens voor verschillende prijzen krijgen, betaalbaar en iets duurder. De redelijk betaalbare lenzen zijn zeer leuk om te vragen aan de Goedheiligman!

Wil jij ook een nieuw objectief voor Sinterklaas maar weet je niet zo goed welke? We geven je een overzicht van alle objectieven.

Marloeshi

Accessoires

Accessoires zijn altijd leuk om te vragen voor Sinterklaas, vooral omdat ze wat goedkoper zijn dan hele camera’s of dure objectieven. Dit zijn de accessoires die volgens jullie dit jaar geliefd zijn!

Filters

Er zijn veel verschillende filters die je kunt gebruiken in je fotografie en filters zijn er ook in allerlei verschillende prijzen! Denk aan een grijsfilter voor op je camera, een nd-filter of zelfs een beschermfilter is een leuk en nuttig cadeau!

Nog geen ervaring met filters en benieuwd wat je er dan mee kan? Dat leggen wij je uit!

Externe flitser

In deze tijd van het jaar zijn er veel donkere dagen en kan een externe flitser de oplossing zijn om iets meer licht te creëren tijdens het fotograferen! Ook hier zijn weer veel verschillende soorten, maten en prijzen van!


Photooos

Rotolight Neo LED-lamp

Op zoek naar snel, makkelijk en goed licht? Dan is de Rotolight Neo LED-lamp misschien wat voor jouw verlanglijstje! Van dit licht is de kleurtemperatuur aan te passen en het heeft het typische ringlicht-effect waar Rotolight bekend om staat. Hij is compact en dus makkelijk om mee te nemen.

Lenspen

Het onderhoud van je camera is belangrijk en zoiets simpels als een lenspen kan je al veel beschadiging schelen. Een lenspen neemt niet veel ruimte in en is dus een ideaal extra Sinterklaascadeau!

En we hebben nog veel meer leuke ideetjes voor cadeaus voor jullie!


SachaGoossens

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Werken met gegradueerde filters | Lightroom Quick Tip

Julia’s Zoom.nl Vlog (11) – Zelfportret maken in huis!