in

Canon Speedlite 470EX-AI : Slimme flitser


26 februari 2018, 07:30

De nieuwe Canon Speedlite 470EX-AI is ’s werelds eerste flitser met AI bounce. Deze nieuwe, revolutionaire technologie berekent en verplaatst automatisch de positie van de flitskop om met een optimale belichting perfecte flitsopnamen te maken.

De nieuwe Canon Speedlite 470EX-AI heeft een richtgetal van 47 (100ISO) en een zoomkop met een bereik van 24-105mm. Canon heeft de 470EX-AI ontwikkeld om het voor iedere fotograaf mogelijk te maken professionele flitsresultaten te behalen. Daarom is maximale aandacht besteed aan het bedieningsgemak. De 470EX-AI heeft 19 gebruikersfuncties en je kunt diverse instellingen personaliseren. Dankzij de draadloze optische ontvanger kun je off-camera werken tot 10 meter afstand en op het lcd-scherm zie je precies wat je doet als je de flitser instelt. En er is dus AI bounce aanwezig…

Auto Intelligent bounce

De Auto Inteligent (AI) bounce-functie zorgt voor een automatische bounce door na een testflits de perfecte hoek te berekenen voor een natuurlijke belichting. Vervolgens wordt de gemotoriseerde flitskop automatisch in de optimale stand gezet. En dat gebeurt iedere opname opnieuw, dus je hoeft niet meer met testopnamen te checken of alles goed ingesteld is. Dat scheelt veel tijd en je kunt actief werken zonder dat je bang hoeft te zijn dat je belichting de mist in gaat door een andere opnamehoek of zoominstelling. Indien gewenst kun je ook nog de meegeleverde bounce-adapter op de flitskop zetten voor zachter flitslicht.

Prijs en beschikbaarheid

De leverdatum en prijs van de Canon Speedlite 470EX-AI is nog niet bekend.

Meer informatie op de website van Canon.

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Fujifilm Experience, gratis fotografie-event, 11 maart in Utrecht

Canon presenteert Canon EOS 2000D en 4000D : Tweelingbroertjes