in

Canon PowerShot SX740 HS – 40x zoom en 4K


1 augustus 2018, 16:22

Canon introduceert de PowerShot SX740 HS, een echte reiscamera met 40x optische zoom, 4K videomogelijkheid, kantelscherm en afmetingen waar je als vakantieganger blij van wordt.

De Canon PowerShot SX740 HS heeft een 4.3-172mm f/3.3-6.9 objectief aan boord, wat 40x optische zoom betekent (fullframe equivalent 24-960mm). Daarmee kun je dus behalve weidse landschappen ook details fotograferen, of wilde dieren op safari. De 5-assige Image Stabilizer zorgt ervoor dat je al dat zoomgeweld ook nog een beetje in de hand kunt houden. Daarbij past de camera in je jaszak, wat wel zo prettig is op reis. Geen lomp gewicht, geen losse lenzen, maar toch een superzoom op zak.

4K Ultra High Definition

Canon heeft de nieuwe PowerShot daarnaast uitgerust met 4K Ultra High Definition videomogelijkheden, en ook time-lapse beelden zijn mogelijk, net als 8 megapixel stills die je uit de video kunt plukken. Fotograferen met 10 bps in combinatie met de snelle AF maakt het mogelijk ook rennende beesten bij te houden, waarbij de DIGIC 8- processor volgens Canon garant staat voor een razendsnelle werking.

Wifi- en Bluetooth

Wifi- en Bluetooth zorgen voor contact van de SX740 HS met je smartphone, handig voor bediening op afstand of het snel plaatsen van selfies op het web. Het grote beeldscherm achterop kan 180 graden kantelen om die selfies mogelijk te maken. Bovendien vindt er automatisch geotagging plaats zodat je altijd weet waar je die foto genomen hebt.

Prijs en beschikbaarheid

De Canon PowerShot SX740 HS is vanaf 10 augustus 2018 verkrijgbaar in zwart of zilver en kost €399,-.
www.canon.nl

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Tips om bij extreem heet weer te fotograferen

Expertuitdaging: Waanzinnige waterfoto’s