in

Canon EF-S 35mm f/2.8 Macro IS STM: Licht voor dichtbij


7 april 2017, 14:01

Er was er al eentje voor de Canon Canon M-serie, maar nu ook voor de gewone EOS: een macro met ingebouwde verlichting! Canon presenteert de EF-S 35mm f/2.8 Macro IS STM.

De nieuwe Canon Macro heeft een afbeeldingsmaatstaf van 1:1 en kan tot 3cm dichtbij scherpstellen. Hij is uniek in zijn klasse dankzij de ingebouwde Micro Lite.

Led-lamp en stabiliser

Die ingebouwde Macro Lite garandeert flexibele belichtingsopties en dankzij de schuin verlopende voorzijde van dit objectiefje zit je jezelf nooit in het licht. Je kunt kiezen tussen de twee lampjes die zich aan elke zijde van de lens bevinden of beide lampjes tegelijk inschakelen. Met een druk op de knop kun je bovendien de lichtintensiteit aanpassen. Tel daarbij de ingebouwde Image Stabiliser op en je hebt een Macro objectief dat heel allround inzetbaar is. Nooit meer aanmodderen met losse flitsers, zware statieven en moeilijke opstellingen maar gewoon de nieuwe EF-S 35mm f/2.8 IS STM op je camera zetten en klaar.

Prijs en beschikbaarheid

De Canon EF-S 35mm f/2.8 Macro IS STM kost € 439,99. Let wel even op dat dit objectief specifiek bedoeld is voor Canon EF-S vatting!
www.canon.nl

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Nikon 100 jaar jubileummodellen

10 tips voor food fotografie – Foto’s om van te smullen!