in

Ben jij klaar voor de Noordkaap Challenge?14 november 2017, 12:15

Avontuurlijke fotografen/videomakers opgelet! Voor het derde jaar op rij is Canon in samenwerking met de Noordkaap Challenge op zoek naar fotografen met lef. 8 december wordt het startshot bij Radio 3FM gegeven, waarbij 100 deelnemers in 36 teams richting de Noordkaap in Noorwegen vertrekken. Extreme kou, donkere ijswegen en een zoektocht naar het Noorderlicht, niets is te gek voor deze challenge.

Word jij één van de fotografen die deze bijzondere reis gaat vastleggen?

Ben jij een gepassioneerde fotograaf die kan werken in de meeste extreme weersomstandigheden, creatief met beeld om kan gaan en oog heeft voor bijzondere momenten en vergezichten? Dan zoekt Canon jou! Samen met de organisatie van de Noordkaap Challenge vorm je een team waarmee je de reis in zowel foto als video gaat vastleggen.

Foto: Ruudvw.

Bijzondere reis met een doel

Niet alleen trotseren de deelnemers extreme kou op deze reis. Onderweg voeren zij verschillende opdrachten uit, waarmee ze geld ophalen voor 3FM Serious Request. De finish is op 20 december bij het Glazen Huis in Apeldoorn, waar de cheque met het ingezamelde bedrag wordt overhandigd aan de dj’s van 3FM Serious Request.

Foto: FotoFanatic.

Aanmelden

Heb jij genoeg ervaring met fotografie/video, kun je goed presteren onder tijdsdruk en ben je wel in voor een bijzonder avontuur? Stuur dan jouw beste werk in inclusief je motivatie. Je inzending kun je via WeTransfer sturen vóór 17 november naar canon@noordkaapchallenge.com. Op 25 november worden de winnaars bekend gemaakt. Meer informatie over de Noordkaap Challenge vindt je op de website van de Noordkaap Challenge.


Foto: www.noordkaapchallenge.com.

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Zoom.nl LIVE #1 – PANASONIC G9 – RICOH Theta V – Favoriete foto’s op ZOOM.NL

Review: Olympus OM-D E-M10 Mark III