in

Ben jij de vakantiefotograaf van het jaar 2018?8 juni 2017, 14:30

Doe mee met de Fotowedstrijd ‘Vakantiefotograaf van het jaar’. De winnaar wordt beloond met vakantiewaardebon t.w.v. 500,- van HEMA.

HEMA organiseert in samenwerking met Zoom.nl dé vakantiefotowedstrijd die je niet mag missen.

Wij zijn op zoek naar jouw mooiste, origineelste of leukste vakantiefoto. Stuur jouw inzending vóór 17 augustus in en je maakt kans op de felbegeerde titel ‘vakantiefotograaf van het jaar’. Een vakjury bestaande uit de Zoom redactie, en HEMA kiest de uiteindelijke winnaar. Daarnaast kun je onder andere via Facebook zelf
stemmen op de winnaar van de publieksprijs.

Prijzen

Naast de eervolle titel ‘Vakantiefotograaf van het jaar’ maak je kans op:
1e prijs een vakantie waardebon t.w.v. 500,- + Een jaar lang gratis fotoboeken maken (12 fotoboek waardebonnen t.w.v. 50,-)
2e prijs een fotoboekwaardebon van 100,- + een weekendje weg
3e prijs een fotoboek waardebon t.w.v. 100,-

De winnaar van de publieksprijs mag gratis deelnemen aan de Zoom.nl event(twv 149,-) én wint een jaarabonnement op Zoom.nl of SHUTR.
De 25 genomineerden worden uitgenodigd op het hoofdkantoor van HEMA voor een spectaculaire uitreiking. Op het hoofdkantoor worden de genomineerde foto’s, tentoongesteld en geeft Zoom.nl een fotoworkshop.

Meedoen

Voor deze fotowedstrijd zijn we op zoek naar foto’s met het thema ‘Vakantiefotograaf van het jaar’. Heb je nog geen account op Zoom.nl, registreer jezelf dan eerst gratis op www.zoom.nl/registreer. Stuur vervolgens je foto in. Deelnemen kan tot en met 17 augustus 2017. Zorg ervoor dat je de foto in de hoogst mogelijke resolutie bewaart. De redactie neemt contact met je op als je bij de genomineerden hoort.

Ja, ik doe mee

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Review: Fujifilm GFX 50S

Download de Zoom.nl Zwart-wit Presets voor Lightroom