Natuurlijk licht

Natuurlijk licht wordt door veel fotografen onderschat. Terwijl je op alle momenten van de dag en bij alle weertypen prachtig licht hebt om zonder hulpmiddelen allerlei foto’s te maken. Van portretten bij het raam tot schitterende beelden bij schemer. In dit boek leer je fotograferen bij natuurlijk licht en red jij jezelf voortaan in alle lichtomstandigheden, ook als je geen extra lampen of flitsers tot je beschikking hebt!

Natuurlijk licht
Om met natuurlijk licht te kunnen werken, moet je het begrijpen. We leren je kijken, gaan in op instellingen en leren je hoe je natuurlijk licht het beste inzet.

Portret & architectuur
Schaduw en licht zijn essentieel voor geslaagde portretfotografie, net zoals lijnen en vormen dat zijn bij architectuurfotografie. We leren je de fijne kneepjes

Macro & natuur
Je leert hoe je natuurlijk licht creatief inzet bij macrofotografie en hoe je niet alleen landschappen, maar ook flora en fauna zo mooi mogelijk vastlegt.

Nabewerking
Zijn je foto's eenmaal gemaakt, dan is het tijd voor nabewerking. Voor elk onderwerp uit dit boek hebben we een specifieke workflow voor je klaarstaan.