Fotografeer Baby & Kind

Een kind op de foto lijkt een dankbaar gemakkelijk onderwerp. Schijn bedriegt. We ontvangen wekelijk vele vragen over het fotograferen van een kind of baby. Het mini-model is niet te sturen, heeft lang niet altijd zin om voor jouw camera te staan en beweegt continu. Een baby of kind op de foto zetten is een grote fotografische uitdaging.

Met het 180 pagina's dikke boek Fotografeer Baby & kind ga jij die uitdaging aan. Jij leert kinderfoto’s maken die de nodige ooh’s en aah’s zullen oproepen.


Newborn
Een pasgeboren baby fotograferen is prachtig, maar je moet wel weten wat je doet! Dat leer je in het hoofdstuk over newbornfotografie.

Baby
In het eerste levensjaar zijn er zó veel mooie momenten om te fotograferen! Zorg dat je technisch klaar bent om die momenten op z'n mooist vast te leggen.

Reportage én studio
Wil je aan de slag om kinderen 'in hun natuurlijke omgeving' vast te leggen? Of ga je liever de studio in met ze? Je leert in deze cursus over beide takken van sport.

Inspiratie en nabewerking
Alle beelden uit deze cursus kunnen je inspireren om lekker zelf aan de slag te gaan, en we geven ook nog wat extra tips. Ook gaan we aan de slag met het bewerken van je mooiste foto's.