in

Zoom.nl Bootcamp 201727 maart 2017, 20:12

Ben jij die energieke en enthousiaste fotograaf die het uiterste uit zichzelf wil halen? Wil jij jezelf ook in één dag verder ontwikkelen als fotograaf? Haal dan je camera van de automaat en doe mee met de Zoom.nl Bootcamp!

Uitdagende masterclasses op een fotogenieke locatie

Na het succes van vorig jaar zal het DRU Industriepark op 9 en 10 september 2017 opnieuw het decor vormen voor de Zoom.nl Bootcamp. Je volgt in één dag een serie diverse en uitdagende masterclasses in een bijzondere industriële en fotogenieke setting. Je wordt intensief begeleid en aan het einde van de dag zit je boordevol nieuwe kennis en inspiratie die je toe kunt passen in jouw fotografie.

Koop nu jouw ticket!


Geen theorie maar actie!

Vernieuwd en uitdagend programma

Je wordt om 09:00 uur verwacht in de SSP-Hal op het DRU Industriepark te Ulft, waarna een boordevol programma verzorgd wordt vol afwisselende en uitdagende masterclasses van topfotografen. Het thema van de masterclasses is dit jaar ‘Portret’, maar welke fotografen en onderwerpen er precies aan bod komen blijft nog even een verrassing. Tussendoor wordt gezorgd voor koffie, thee, een snack en een heerlijke lunch. We sluiten de dag af onder het genot van een lekker dinerbuffet, waarna we rond 19:30 uur ieders weegs zullen gaan. Dit alles is inbegrepen in de ticketprijs.

Tickets

De normale ticketprijs is € 179,-
Speciaal voor Zoom.nl abonnees geldt het voordelige tarief van € 149,-

Koop nu jouw ticket!

Nog geen abonnee?

Heb je nog geen abonnement op Zoom.nl en wil je wel profiteren van het abonneevoordeel? Neem dan nu een abonnement op Zoom.nl en profiteer daarna direct van het voordeel op je Zoom.nl Bootcamp ticket.

Voor wie is de Zoom.nl Bootcamp?

Voor de energieke en enthousiaste fotograaf die het uiterste uit zichzelf wil halen en zich in één dag verder wil ontwikkelen. De Zoom.nl Bootcamp is een dag vol unieke masterclasses die voor iedere fotograaf interessant zijn. Wel is het fijn als je al kennis hebt van het handmatig instellen van je camera zodat je het uiterste uit deze dag kunt halen. De unieke onderwerpen van de masterclasses bieden uitdagingen voor ieder niveau, ook voor gevorderen!

Welke masterclasses kan ik verwachten op de Bootcamp?

Het thema van de masterclasses dit jaar is ‘portret’. De onderwerpen binnen dit thema zullen zodanig uiteen lopen dat het een verrassende en afwisselende dag wordt. Ook de fotogenieke locatie zal hierbij een rol spelen. Welke onderwerpen precies aan bod zullen komen blijft nog even een verrassing. Dus laat je uitdagen en inspireren!

Waar is de Zoom.nl Bootcamp?

Het hoofdkwartier voor de Zoom.nl Bootcamp is een fabriekshal van de voormalige DRU ijzergieterij. Het rauwe en industriële karakter dat hier nog bewaard is gebleven maakt deze locatie ontzettend fotogeniek. De andere fabriekspanden hebben inmiddels allemaal een nieuwe bestemming gekregen waarbij kunst, cultuur, wonen, werken en genieten zijn samengesmolten op één terrein. Dit industriepark biedt vele bijzondere mogelijkheden die benut zullen worden voor de masterclasses.
Ga voor meer informatie over de locatie naar www.ssp-hal.nl

Vragen?

Kun je het antwoord op je vraag niet terugvinden op deze pagina? Stuur dan even een mailtje naar [email protected].

“Sla Kerst, Oud & Nieuw en Pasen maar over en geef mij maar één feestdag: ZOOM.NL BOOTCAMP!” – deelnemer van de Zoom.nl Bootcamp 2016 –

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Tips! Hoe maak je een zakelijk portret?

Gebruikersreview: Canon EOS M5