in

Wil jij meer leren over natuurfotografie?5 maart 2021, 12:02

Ben jij een echte natuurliefhebber en wil je meer leren over landschapsfotografie, macrofotografie of wildlife en vogelfotografie? Op 9 & 10 april kun jij workshops volgen over al deze onderwerpen en nog veel meer, tijdens Zoom Academy Next. Ben je benieuwd welke experts de workshops gaan geven? Lees dan snel verder!

De echte natuurliefhebber kan zijn hart ophalen, want tijdens Zoom Academy Next staat een van de vier livestreams volledig in het teken van natuurfotografie. We maken alvast een paar namen bekend van de experts die tijdens die een workshop zullen geven op dit unieke online fotografie-evenement. Dus blokkeer 9 & 10 april van 16:00 – 21:00 uur alvast in je agenda en doe mee!

Het Nederlandse landschap – door Harmen Piekema

Harmen Piekema is een landschapsfotograaf uit Groningen die altijd op zoek is naar de pure en rauwe schoonheid van de natuur, het liefst in extreme weersomstandigheden. In zijn workshop neemt hij je mee op reis naar de diverse landschappen die ons land te bieden heeft en geeft hij tips en advies voor het op een perfecte manier vastleggen hiervan.
www.harmenpiekemaphotography.com, @harmenpiekema

Foto: Harmen Piekema

Macrofotografie door Daan de Vos

Daan is een gedreven macrofotograaf en zal zijn geheimen delen voor het vinden van de mooiste macro-onderwerpen en het gebruiken van de juiste techniek. Hierna wil je niets liever dan zelf op je buik in het gras liggen om de bijzondere miniatuurwereld vast te leggen.

Foto: Daan de Vos

Wildlife en vogelfotografie door Marco de Paauw

Professioneel natuurfotograaf Marco de Paauw heeft maar één passie: het vastleggen van de parels der natuur. In zijn workshop neemt hij je mee op een virtuele reis door de natuur aan de hand van de thema’s te land, ter zee en in de lucht. Laat je inspireren door zijn aanstekelijke enthousiasme voor de natuur en het dierenrijk.
Bekijk zijn portfolio op: natuurfotografie-workshop.nl

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Je huisdier fotograferen: een aantal basistips

Techniek in de vingers