in

Top 10 mooiste straatfoto’s van 2017 op Zoom.nl!30 december 2017, 10:26

Afgelopen jaar zijn er ontzettend veel straatfoto’s geplaatst en wat een prachtige en indrukwekkende beelden zitten daar tussen. Wij maakte een lijstje met de mooiste straatfoto’s van 2017 die op Zoom.nl zijn geplaatst. Benieuwd naar deze lijst? Je vindt hier onze top 10!

Straatfotografie blijft een bijzondere vorm van fotografie. De straat is een plek die leeft en per seconde kan er ontzettend veel veranderen. Straatfotografie kan een aangrijpende manier van fotograferen zijn, je weet immers nooit wat je tegen gaat komen. Je legt als het ware de mens in zijn dagelijkse leven vast en dat levert vaak uiteenlopende beelden op. De kracht bij straatfotografie is om in één foto het karakter van de persoon of de situatie die speelt te laten zien. De redactie van Zoom.nl heeft uit al deze straatfoto’s, de beste 10 gekozen. Bekijk hier in willekeurige volgorde onze top 10 mooiste straatfoto’s van 2017!

Top 10 mooiste straatfoto’s van 2017 op Zoom.nl

Foto: Palac.

Foto: mrmus.

Foto: hansmalestein.

Foto: Pdreuning.

Foto: CHRIZ.

Foto: SG-fotografie.

Foto: BobBruyn.

Foto: Stark.

Foto: MirjamRosa.

Foto: Merel-Schoneveld.

Wil jij ook zulke prachtige straatfoto’s maken? In dit artikel geven we een paar handige tips om beter te worden in straatfotografie!

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Jullie leukste Nieuwjaarsvoornemens!

Ga deze 52-weken uitdaging aan in 2018!