in

Samyang’s introduceert vierde Autofocus objectief: AF 35mm F1.4 FE.


11 oktober 2017, 12:11

Samyang breidt zijn autofocus objectieven collectie uit naar vier met de nieuwe AF 35mm F1.4 FE, welke geschikt is voor Sony E mount camera’s. De huidige reeks van objectieven bestaat uit: de AF 14mm F2.8 FE, AF 35mm F2.8 FE pancake en de AF 50mm F1.4 FE. Hier wordt dus het nieuwste model met zijn grote diafragmaopening en zeer hoge resolutie aan toegevoegd.

Het nieuwste Samyang objectief, bestaande uit 11 elementen in 9 groepen, is zowel geschikt voor Full-Frame mirrorless camera’s uit de Sony E serie als de Sony APS-C camera’s met E mount. Voor zowel de enthousiaste amateurs als de professionele fotograaf is deze lens een toevoegen aan de collectie. Door de geminimaliseerde aberraties en onnodige licht spreiding levert de lens een zeer goede resolutie. Ook beschikt de lens over snelle, precieze en stille autofocus prestaties en een snelle sluitertijd. Door de grote diafragmaopening wordt een kleine scherptediepte in een standaard groothoek beeldveld gemakkelijk gecreëerd. De lens is een toevoeging wanneer je gaat fotograferen op evenementen met weinig licht, landschappen of expressieve portretten.

Niet alleen heeft Samyang dit nieuwe objectief toegevoegd, ook heeft het een USB Lens Station ontwikkeld om de Samyang AF objectieven beter te laten functioneren op de huidige en toekomstige camera’s van Sony. Het Samyang Lens Station biedt mogelijkheden als; het updaten van de firmware van het AF objectief aan nieuwe Sony camera’s, Fijnafstemming van de autofocus van het AF objectief, het instellen van de gevoeligheid van de handmatige scherpstelling en het afregelen van de positie van het diafragma. Voor de USB Lens Station is software ontwikkelt, welke gratis te downloaden is voor Windows en Mac.

Het Samyang AF35mm F1.4 FE en het Samyang Lens station zijn hier verkrijgbaar vanaf half november. Het Samyang objectief is verkrijgbaar voor een prijs van €689,99. Het Samyang Lens Station is verkrijgbaar voor een prijs van €65,-.

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Ongewenste elementen verwijderen – Photoshop Quick Tip

Expertuitdaging: portretfotografie in de regen