in

Nieuwe uitdaging: Maak een portret met een bijzondere lichtbron – Win een cameratas t.w.v. €149,-!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


27 juni 2019, 11:59

Portretfotografen gezocht! In het teken van de Olympus Challenge hebben we een bijzondere uitdaging voor jullie: Maak een portretfoto met een unieke lichtbron en win een Olympus Explorer Bag ter waarde van 149,-!

Dit is een partnerbijdrage. Lees hier wat dit betekent.

Dit is een buitenkansje voor iedere portretfotograaf: we zijn op zoek naar de mooiste portretfoto’s gemaakt met een bijzondere lichtbron! Dat kan bijvoorbeeld een foto zijn met twee verschillende lichtbronnen zoals onderstaande foto van challenger Ricardo Caruso. Wees creatief en uniek!

Foto: Ricardo Caruso – sicilian.zoom.nl

Hoe doe je mee?

Deze speciale uitdaging: ‘Maak een portretfoto met een bijzondere lichtbron’ gaat vandaag in en loopt tot donderdag 4 juli, daarna kiezen we de winnaar. Er zijn drie manieren waarop je mee kunt doen aan deze extra uitdaging:

1. Upload je foto hier op Zoom.nl en voeg de tag ‘olympuschallenge‘ toe aan je foto bij het uploaden.
2. Plaats je foto op Instagram met #olympuschallenge in de beschrijving
3. Word lid van onze Facebookgroep ‘Fotografen voor Elkaar’ en plaats daar je foto onder de ‘Speciale Uitdaging’-aankondiging van Zoom.nl bovenaan de groep.

LET OP: Je hebt dus maar een week de tijd voor deze Speciale Uitdaging! Hoewel deze Speciale Uitdaging in samenwerking met Olympus is, kun je met elke camera meedoen aan de wedstrijd!

Olympus Challenge

Deze wedstrijd wordt mogelijk gemaakt in samenwerking met Olympus en staat in het teken van de Olympus Challenge – Een bijzondere Fotochallenge waar vijf Zoomers in vier afleveringen met elkaar de strijd aangaan om de mooiste foto.

In de tweede aflevering kregen ze dezelfde opdracht die jullie nu krijgen:
Maak een portret met een bijzondere lichtbron. Wil je weten hoe zij het ervan af hebben gebracht? Bekijk de volledige aflevering hieronder:

Benieuwd naar meer? Bekijk meer afleveringen van de Olympus Challenge. Op 18 juli kun is de grote Finale van de Olympus Challenge in Griekenland met Zoomers Anneliek en José! Bekijk hier de trailer:

WIN een Manfrotto Olympus Exporer Bag t.w.v. 149,- euro

De mooiste foto wint een bijzondere prijs: de Manfrotto Olympus Explorer bag, mogelijk gemaakt door Olympus. Een stijlvolle tas, ontworpen om één compact camerabehuizing en maximaal drie objectieven bescherming te bieden, en die daarnaast prima geschikt is voor dagelijks gebruik.

Heel veel succes met deze nieuwe uitdaging!

ZET HEM OP! We zijn heel benieuwd naar jullie foto’s!

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Inspiratie: High-key en Low-key portret

Hoe fotografeer je een huwelijk als gast