in

Fotowedstrijd Voorjaar – doe mee en win

Zoom.nl gaat samen met Sirui LED op zoek naar de mooiste Foto van het jaar. Iedere editie van het blad Zoom.nl krijg je via een fotowedstrijd de kans om jouw mooiste foto’s in te sturen, telkens met een ander thema. Elke wedstrijd kiezen we een winnaar, die met een prachtige prijs naar huis gaat. Na alle wedstrijden gaat een van deze acht winnaars er ook nog eens vandoor met een fantastische hoofdprijs!

Wat kun je winnen?

De winnaar van deze fotowedstrijd wordt door Sirui LED beloond met een Sirui LED pakket voor onderweg! Bloei helemaal op met dit licht-pakket van Sirui LED. Het pakket is super-compact, dus je neemt het onderweg makkelijk mee. Bijvoorbeeld naar het bos of de hei, om de flora en fauna uit te lichten bij macro-opnames. De RGB Tubelight en het LED-paneel werken beide op accu, dus een stopcontact heb je niet nodig. Uniek aan het Tubelight is dat je ‘m uitschuift tot bijna 2x z’n lengte. Beide lampen werken met een app. En ze hebben een hoge CRI-waarde, van 96+, voor natuurlijke kleuren.

Meer informatie: https://siruishop.nl/

De tweede en derde prijs is een Zoom Academy online fotografiecursus naar keuze. 

Hoe kun je meedoen?

Voor deze fotowedstrijd zijn we op zoek naar foto’s met het thema ‘Voorjaar’. Heb je nog geen account op Zoom.nl, registreer je dan eerst gratis op www.zoom.nl. Maak een mooie foto (of kies er eentje uit jouw fotoarchief) en stuur deze vervolgens in. Deelnemen kan tot en met 21 mei 2024. Zorg dat je de ingezonden foto in de hoogst mogelijke resolutie achter de hand hebt. Als je tot de genomineerden behoort, krijg je van de redactie namelijk het verzoek om de afbeelding in hoge resolutie op te sturen. Je kunt maximaal twee foto’s insturen voor deze fotowedstrijd.


Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

De beste tips en fotolocaties om de bollenvelden te fotograferen

Voorbereiding – Fotograferen tijdens het blauwe uur