in

Fotowedstrijd Portret – doe mee en win

Zoom.nl gaat samen met Sirui LED op zoek naar de mooiste Foto van het jaar. Iedere editie van Zoom. nl magazine krijg je via een fotowedstrijd de kans om jouw mooiste foto’s in te sturen, telkens in een ander thema. Elke wedstrijd kiezen we een winnaar die met een prachtige prijs van Sirui LED naar huis gaat. Na alle fotowedstrijden gaat één van deze acht winnaars er ook nog eens van door met een prachtige hoofdprijs van Sirui LED.

Wat kun je winnen?

De winnaar van deze fotowedstrijd wordt door Sirui LED beloond met een Spot Lamp + Softbox. Je maakt kans op de krachtige C60B, met daarbij een uitklapbare RGX60 softbox. Zo heb je maar liefst 60 watt aan zacht licht, dat je eenvoudig traploos instelt. Ook de kleurtemperatuur is traploos te regelen, tussen de 2.800K en 7.000K. Het licht heeft een CRI-waarde van 96, voor mooie natuurlijke huidtinten. Onderweg neem je de set compact mee.

Meer informatie: https://siruishop.nl/

De tweede en derde prijs is een Zoom Academy online fotografiecursus naar keuze. 

Hoe kun je meedoen?

Voor deze fotowedstrijd zijn we op zoek naar foto’s met het thema ‘Portret’. Heb je nog geen account op Zoom.nl, registreer je dan eerst gratis op www.zoom.nl. Maak een mooie foto (of kies er eentje uit jouw fotoarchief) en stuur deze vervolgens in. Deelnemen kan tot en met 2 april 2024. Zorg dat je de ingezonden foto in de hoogst mogelijke resolutie achter de hand hebt. Als je tot de genomineerden behoort, krijg je van de redactie namelijk het verzoek om de afbeelding in hoge resolutie op te sturen. Je kunt maximaal twee foto’s insturen voor deze fotowedstrijd.


Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Klanten werven voor bruiloftsfotografie

Sigma 500mm F5.6 DG DN OS Sports en 15mm F1.4 DG DN Art