in

Doorgewinterde fotografen: deze is voor jullie! Compleet Boek & Online Cursus Portretfotografie!


18 oktober 2018, 22:33

Op Zoom.nl kun je tijdelijk iets bijzonders bestellen: een prachtige combinatie van een fysiek cursusboek van 180 pagina’s dik, gecombineerd met toegang tot de Zoom Academy Cursus Portretfotografie. Nog nooit hebben we zo’n compleet aanbod gehad; maar wat kun je verwachten?

Deze bundel is niet meer beschikbaar.
Maar het Complete Cursusboek en de online Zoom Academy cursus zijn wel los verkrijgbaar:

Zoom Academy Cursus Portretfotografie

Het niveau van de foto’s op Zoom.nl neemt sneller toe dan ooit. Op de redactie zien we natuurlijk heel veel foto’s voorbij komen en daarbij valt op dat fotografen over prachtige camera-apparatuur beschikken, weten wat ze willen maken en heel snel van elkaar leren. Het is dan ook erg inspirerend om te zien wat voor spectaculaire portretten er dagelijks worden geüpload en hoeveel bijzondere fotografen al zijn ontdekt op Zoom.nl!

Toen we de Cursus Portretfotografie gingen maken voor in de Zoom Academy, wisten we daarom één ding heel zeker: dit moest een cursus worden die verder gaat dan alle andere!

Niet simpelweg een basiscursus voor beginners, waar je wat simpele instellingen afgaat en een paar losse tips leest, maar een echte cursus voor gevorderden, een compleet overzicht dat veel dieper op de materie induikt en verder gaat.


De Zoom Academy Portretfotografie Cursus is vanaf nu beschikbaar!

We hebben er maanden keihard aan gewerkt, maar hij is af: de Zoom Academy Portret Cursus is onze meest uitgebreide online cursus tot nu toe, waarbij we je meenemen van het begin van een shoot, het vinden van een model, tot aan de meest complexe lichtopstellingen in de studio, de retouchering en zelfs verder: fake met slechts één lamp een hele opstelling!

Natuurlijk horen daar talloze instructievideo’s bij (we hebben meer dan een uur aan uniek materiaal hiervoor gefilmd), maar ook een een heel nieuw presetpakket voor in Lightroom, inclusief rawbestand om mee te oefenen!


De Zoom Academy Portret Presets voor Lightroom zijn exclusief in de cursus verkrijgbaar. Je krijgt er meteen een rawbestand bij om mee te oefenen.

Masterclass van Michiel Fischer in Studio34x

Voor deze cursus vonden we het belangrijk om iets unieks te bieden, en op het gebied van portretfotografie kun je er niet omheen: dan moet je langs bij Michiel Fischer in zijn studio Studio34x. Speciaal voor deze cursus geeft hij unieke tips om met simpele opstellingen uit te proberen en laat hij zijn favoriete opstellingen aan je zien.


Leer de fijne kneepjes van het vak: Michiel laat in de masterclass zijn favoriete opstellingen zien met instructievideo’s, voorbeeldfoto’s en meer!

Bekijk in deze video vast een stukje uit de volledige masterclass van Michiel.

De bundel: Compleet Cursusboek Portretfotografie + Online Cursus

Los van de cursus hebben we dus ook een compleet Cursusboek Portretfotografie samengesteld van 180 pagina’s, met de beste cursussen die we in het blad behandelen. Denk aan onder andere masterclasses, expertcursussen, praktijkvoorbeelden en techniek. Dat maakt dit boek de ideale combinatie met de onlinecursus in de Academy. Een mooi naslagwerk om bij de Academy te gebruiken, maar ook om als boek in de kast te zetten.

We zijn dan ook heel trots om hem tijdelijk als bundel aan te kunnen bieden. Echt alle expertise van Zoom.nl zit hierin!

Deze bundel is niet meer beschikbaar.
Maar het Complete Cursusboek en de online Zoom Academy cursus zijn wel los verkrijgbaar:

Complete Cursusboek Portretfotografie

Zoom Academy Cursus Portretfotografie

We hopen natuurlijk dat je gebruikmaakt van het aanbod (we kunnen dit ook maar zeer tijdelijk aanbieden, tot en met 4 november) en we verwachten dat het niveau van de portretfoto’s op Zoom.nl hiermee wéér een enorme boost zal krijgen! Deze combinatie is dus echt bedoeld voor gevorderde fotografen, om hiermee het niveau nóg hoger te tillen.

Klaar voor de volgende stap

In ieder geval willen we jullie allemaal bedanken voor het uploaden van prachtige portretten, van hele intieme, fragiele foto’s, tot spectaculaire beelden! Op naar de volgende stap!

Collectie Portretfotografie in de Zoom Academy

In de onderstaande collectie vind je de voorbeeldfoto’s die we gebruiken om in de Zoom Academy Portret cursus fotografische technieken en concepten uit te leggen. Door te cursus te volgen, leer je te kijken naar de compositie, het licht, scherpstelling en emotie in de ogen van het model!

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Review Nikon Z7 – een totaal nieuw verhaal

Prime lenzen deel 3: de 35mm