in

Doe mee met de Nacht van de Fotografie LIVE | Schrijf je nu in!24 september 2020, 12:55

Wil jij alles leren over avond- en nachtfotografie? Op donderdag 1 oktober organiseren we weer een nieuwe livestream: de Nacht van de Fotografie! In deze unieke live-uitzending geven we twee workshops op het gebied van avondfotografie, en krijg je onze gratis nachtpresets om meteen mee aan de slag te gaan. Het is gratis en de inschrijvingen zijn nu geopend!

Op donderdag 1 oktober vanaf 19:30 houden we een unieke, interactieve livestream, waar iedereen gratis vanuit huis aan mee kan doen. We gaan live vanuit een sfeervolle openlucht locatie zodat we meteen alles in de praktijk kunnen laten zien.

Volg live de workshops

Tijdens de livestream geven we twee workshops! In de eerste workshop laten we stap voor stap zien wat de beste camera instellingen zijn voor avondfotografie. Dit doen we aan de hand van drie verschillende lichtscenario’s. Daarna gaan we nog een stapje verder. Macrofotograaf Daan de Vos is bij ons te gast om te laten zien hoe je bijzondere macrofoto’s maakt in de nacht. Hierbij maakt hij gebruik van verscheidene attributen, zoals een vlinderval en een lichtbak.


Foto: Daan de Vos · Bij deze foto heeft Daan gebruik gemaakt van een lichtbak.

Krijg gratis onze avond- en nacht Lightroom presets

Als je je nu aanmeldt ontvang je voor aanvang van de livestream onze exclusieve Lightroom nachtpresets. Daarnaast krijg je ook een RAW-bestand toegestuurd waarmee we tijdens de livestream aan de slag gaan. Aan de hand van dat RAW-bestand illustreren we kort de presets, dus je kunt vanuit huis meteen meedoen!


Foto: Daan de Vos · Bij deze foto heeft Daan gebruik gemaakt van een lichtbak.

Stel je fotografie-vragen en help andere fotografen

Heb je een fotografie-gerelateerde vraag? Dan kun je die live stellen tijdens de uitzending. Je kunt hem ook meteen al stellen bij het aanmeldformulier. Macrofotograaf Daan de Vos, hoofdredacteur Maarten Jacobi en redacteur Michelle Ruwen zijn aanwezig om ze in de uitzending te beantwoorden. Daarnaast is ook de rest van de Zoom.nl redactie in de chat aanwezig!

Weet je zelf veel van fotografie en help je graag anderen? Je bent van harte welkom om in de chat ook te helpen met het beantwoorden van vragen. Op die manieren leren we met z’n allen van elkaar!

Schrijf je nu in

Deelname aan de livestream is gratis. Om je van een plek te verzekeren kun je nu het onderstaande formulier invullen. Je ontvangt dan automatisch een mail van ons met een link naar de livestream. Je kunt onze livestream de Nacht van de Fotografie bekijken via je smartphone, tablet, laptop of desktop pc.

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

De ideale camera-instellingen voor avondfotografie

Foto’s digitaliseren met de app Photomyne