in

Doe mee met de Fotowedstrijd ‘Portret’ en win een Panasonic camera!31 augustus 2020, 09:36

Zoom.nl gaat samen met Panasonic op zoek naar de mooiste Foto van het jaar. Stuur nu jouw mooiste portretfoto’s in en maak kans op een gloednieuwe Panasonic camera! Meedoen? Lees dan snel verder.

Zoom.nl gaat samen met Panasonic op zoek naar de mooiste Foto van het jaar. Je krijgt acht keer de kans om via een fotowedstrijd jouw mooiste foto’s in te sturen, telkens in een ander thema. Elke wedstrijd kiezen we een winnaar die een prachtige camera van Panasonic wint. Voor deze wedstrijd is dat de: Panasonic LUMIX DMC-TZ100. Aan het eind van het jaar gaat één van deze acht winnaars naar huis met de hoofdprijs: een topmodel camera van Panasonic.

DOE MEE EN WIN

Meedoen

Voor de volgende fotowedstrijd zijn we op zoek naar foto’s met het thema
‘Portret’. Heb je nog geen account op Zoom.nl, registreer je dan eerst gratis op www.zoom.nl/registreer. Stuur vervolgens je foto’s in. Zorg dat je de foto in de hoogst mogelijke resolutie bewaart. Je hebt t/m 25 september 2020 de tijd om maximaal 2 foto’s in te sturen.

Prijs

De prijs voor de Panasonic fotowedstrijd met als thema portretfotografie, is de Panasonic LUMIX DMC-TZ100 Superzoom camera. Panasonic omschrijft de TZ100 als de ultieme reisgenoot. De camera is erg veelzijdig dankzij zijn krachtige 10x zoom, hoogwaardige 1-inch sensor en 20,1 megapixels. Daarnaast is de camera uitgerust met een heldere Leica zoom lens en beschikt de camera over 4K-video/4K-foto functie. De TZ100 is zo compact dat je deze gemakkelijk mee kunt nemen in je zak. Zo leg jij zonder moeite de mooiste momenten vast op reis!

DOE MEE EN WIN

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

3x oefenen met lange sluitertijden

5 tips om de mooiste bokeh in je foto’s te krijgen