in

Dit waren de mooiste foto’s van maart 2024!

Het is weer zo ver, de maand is weer voorbij! We zij ook deze maand weer op zoek gegaan naar de 15 mooiste foto’s van de afgelopen maand. Dat was niet makkelijk, want er zijn veel foto’s geplaatst. Benieuwd of jouw foto gekozen is? Lees dan snel verder!

Het eerste kwartaal is alweer voorbij. Hoewel we vooral veel regen hebben gehad, waren er ook prachtige lentedagen vol mooie lentebloeiers. Bloesems komen overal tot bloei en zelfs het noorderlicht kwam nog even voorbij. Er waren in ieder geval genoeg redenen om je camera op te pakken en ermee aan de slag te gaan. Niet zo verbazingwekkend dus dat er in maart weer enorm veel mooie foto’s zijn geplaatst.

De mooiste foto’s van maart 2024

Jullie hebben weer erg je best gedaan de afgelopen maand en er zijn erg veel prachtige foto’s geplaatst. Iedere maand doen wij ons uiterste best om daar de 15 mooiste foto’s van uit te zoeken. Ook deze maand hebben we dat weer geprobeerd. Dat is natuurlijk een haast onmogelijke opgave, er waren immers veel meer mooie foto’s dan 15, maar het is ons gelukt. Bekijk de gehele galerij hier, of klik op de foto hieronder.

maart 2024

Klik op de foto om naar de galerij te gaan


Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Photoshop – De dodge en burn techniek

Photoshop – Elementen vervangen met AI