in

Dit is de winnaar van de Panasonic fotowedstrijd ‘architectuurfotografie’!


10 februari 2020, 10:37

Dit jaar gaat Zoom.nl samen met Panasonic op zoek naar de mooiste foto’s van het jaar. Afgelopen maand konden jullie meedoen met de fotowedstrijd met het thema ‘Architectuur’. Uit bijna 1000 inzendingen hebben we de winnende foto gekozen! Benieuwd welke foto dat is geworden? Lees dan snel verder.

Dit is een samenwerking met Panasonic. Lees hier wat dit betekent.

Zoom.nl gaat samen met Panasonic op zoek naar de mooiste Foto van het jaar. In elk van de komende 8 edities van Zoom.nl magazine krijg je via een fotowedstrijd de kans om jouw mooiste foto’s in te sturen, telkens in een ander thema. Elke wedstrijd kiezen we een winnaar die een prachtige camera van Panasonic wint. Voor deze wedstrijd is dat de Panasonic Lumix DMC-LX15 met een F1.4-2.8 lens ter waarde van €499,-. Aan het eind van het jaar gaat één van deze 8 winnaars naar huis met de hoofdprijs: een topmodel camera van Panasonic.

De winnaar met de mooiste architectuurfoto is…

Uit bijna 1000 foto’s is dit de winnende foto van de Panasonic fotowedstrijd ‘architectuur’. Gefeliciteerd kb, wat een krachtige foto is dit! De foto is een prachtig spel van licht en donker, wat nog meer versterkt wordt door de zwart-wit omzetting. Het gebouw spiegelt in de eigen ramen, wat de foto interessant maakt waardoor je blijft kijken. Ook het standpunt wat is gekozen is top, waardoor het gebouw echt gestapeld lijkt. Top gedaan, Cees!

Prijs

De prijs voor deze fotowedstrijd is de Panasonic Lumix DMC-LX15 met een F1.4-2.8 lens ter waarde van €499,-. De LX15 combineert een snelle F1.4-2.8 lens met een 1-inch sensor in een zeer compacte body. De camera past gemakkelijk in je broekzak en laat je toe overal creatieve foto’s te nemen. De camera bevat naast een 20,1 megapixel camera, ook een 4k-filmfunctie.

Ook meedoen met een Panasonic Fotowedstrijd?

Ook meedoen met een Panasonic fotowedstrijd? We zijn nog op zoek naar de mooiste zwart-wit foto’s, Heb je nog geen account op Zoom.nl, registreer je dan eerst gratis op www.zoom.nl/registreer. Stuur vervolgens je foto’s in. Deelnemen kan tot en met 28 februari 2020. Zorg dat je de foto in de hoogst mogelijke resolutie bewaart. Je hebt t/m 28 februari de tijd om maximaal 2 foto’s in te sturen. Stuur jouw mooiste foto(‘s) hier in!

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres
concert met laserstralen

Tips voor concertfotografie

5 tips om te werken met patronen en symmetrie in je foto