in

APK voor je camera: techniek en praktijk – Zoom Academy Live | Schrijf je nu gratis in!4 februari 2021, 15:07

Ga goed voorbereid het nieuwe fotografiejaar in! Wij gaan samen met Ton Niessing van Chipclean en landschapsfotograaf Harmen Piekema op 11 februari vanaf 19:30 laten zien hoe je je camera schoon kunt (laten) maken, kunt beschermen tegen extreme weersomstandigheden en hoe je je apparatuur het beste kunt onderhouden. Je kunt weer gratis digitaal meedoen en de inschrijvingen zijn nu geopend!

Het is nu de perfecte tijd om je fotografiejaar te starten met een APK voor je camera! Maak jezelf en je camera apparatuur helemaal klaar om weer te gaan fotograferen dit jaar.

Samen met Ton Niessing van Chipclean gaan we laten zien hoe je de stof in je camera kunt beheersen en hoe je ervoor zorgt dat hij niet zo snel vies wordt. Daarnaast geeft fotograaf Harmen Piekema tips over hoe je je camera apparatuur kunt beschermen tegen extreme omstandigheden en hoe je je accessoires weer schoon kunt maken.

Op donderdag 11 februari om 19:30 geven wij je fotografiejaar een goede start met een APK voor je camera. Geef je nu op voor deze gratis livestream!

Leer van de technische en praktische tips

Wil jij ook leren hoe je het beste je camera schoon kunt maken, en schoon kunt houden? Geef je dan op voor deze livestream! Op 11 februari gaan we met Ton Niessing van Chipclean en landschapsfotograaf Harmen Piekema vanaf 19:30 laten zien hoe je het beste je camera kunt onderhouden:

APK voor je camera
Om het nieuwe fotografiejaar goed te starten gaat Ton Niessing van Chipclean vertellen hoe je je camera goed schoon kan (laten) maken. Daarnaast geeft hij advies over hoe je het beste op een preventieve manier je camera zo goed mogelijk kunt onderhouden!

Tips in de praktijk
Ga je op pad tijdens extreme (weers)omstandigheden? Dan is het belangrijk om je camera apparatuur en je accessoires goed te beschermen. Harmen Piekema gaat uitleggen wat je in deze situaties kunt doen, en hoe je je spullen weer schoon krijgt!

Bij het schoonmaken van je objectieven komt veel kijken. Deze foto is aangeleverd door Ton Niessing.

Ontvang onze mini-gids met Nederlandse wandelroutes!

Als je je hebt aangemeld via deze aanmeldpagina ontvang je voor aanvang onze mini-gids met de mooiste foto wandelroutes in Nederland. Kijk rustig mee en ga later zelf op pad. De link die je per mail ontvangt kan je ook gebruiken om de livestream op een ander moment nog eens te kijken.

Landschapsfotograaf Harmen Piekema in het Waddengebied.

Stel je fotografie-vragen en help andere fotografen

Heb je een fotografie-gerelateerde vraag? Dan kun je die live stellen tijdens de uitzending. Ton Niessing van Chipclean, landschapsfotograaf Harmen Piekema en Zoom.nl redacteur Michelle Ruwen zijn aanwezig om ze in de uitzending te beantwoorden. Daarnaast is ook de rest van de Zoom.nl redactie in de chat aanwezig!

Weet je zelf veel van fotografie of camera onderhoud en help je graag anderen? Je bent van harte welkom om in de chat ook te helpen met het beantwoorden van vragen. Op die manieren leren we met z’n allen van elkaar!

Schrijf je nu in

Deelname aan de livestream is gratis. Om je van een plek te verzekeren kun je nu naar onze aanmeldpagina gaan. Je ontvangt dan automatisch een mail van ons met een link naar de livestream. Je kunt onze livestream over APK voor je camera bekijken via je smartphone, tablet, laptop of desktop pc.

Ga naar de aanmeldpagina!

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Gezocht: Zoom Academy helden!

Voor het eerst flitsen in de studio: dit zijn de eerste stappen